SUMMERVIBE Festival 2017

SUMMERVIBE Festival
22.7.2017 
Hernesaaren Ranta, Helsinki

Tässä ensimmäiset SUMMERVIBE artistit

JOSE PADILLA (IBIZA, SPAIN | CAFE DEL MAR)
Kun aurinko alkaa laskea, nousee dekkien taakse Chill Out-musiikin pioneeri ja sanan saattaja Jose Padilla suoraan Ibizalta. Jose Padillaa on usein luonnehdittu "chill out-musiikin kummisedäksi" johtuen hänen miksaamien, miljoonia kappaleita myyneiden Cafe del Mar CD:den merkityksestä koko kulttuurille. Josen musiikki tuo baleaarisen tuulahduksen lämpimään Helsingin kesäyöhön. 
www.josepadilla..es

GASELLIT
Gaselleita pidetään vaihtoehtona niille, jotka haluavat kuunnella suomalaista rappia, mutta joille ei megasuositut Cheek ja JVG uppoa. Tavastian, Ääniwallin ja korjaamon loppuunmyydyt keikat ovat vasta alkusoittoa ja bändi lupaa, että heinäkuussa Hernesaareessa vedetään kaikkien aikojen keikka.

VIEW
Kotimainen View on tämän hetken kuumin räptulokas. Samettisen matalan äänellä siunattu View on saanut hip hop -piirit sekaisin. Mutta onko hype ansaittua? Tule itse toteamaan tämä! 

PAPERI T (dj set)
Paperi T on suomalaisen indie rapin kruunaamaton kuningas. Oivaltavat lyriikat yhdistettyä maalaileviin taustoihin luovat ainutlaatuisen yhdistelmän, josta Paperi T tunnetaan. “Elokuva” ja “Sä jätät jäljen” ovat keränneet miljoonia soittokertoja Spotifyssa ja paukkuneet Suomen kesäyössä useaan otteeseen. Paperi T on ikoni ja täydentää täydellisesti SUMMERVIBE festivaalin artistikattausta.

HOTELLI VANTAA
Hotelli Vantaa on räppäri Junon vetämä letkeä miesbändi. "Vikat Hitaat" ft. Mäkki ja “Rihanna" ft. Heikki Kuula ovat keränneet Spotifyssa reilut kaksimiljoonaa kuuntelukertaa. 

KAURIINMETSÄSTÄJÄT
Kauriinmetsästäjät on yksi kesän kiinnostavimmista yhtyeistä. Modernilla otteella Daft Punkin, Cut Copyn, Friendly Firesin ynnä muiden 2000-luvun diskogurujen soundien vanavedessä kulkeva Kauriinmetsästäjät pyrkii ilmaisussaan äärimmäiseen tyylikkyyteen. 

D.R.E.A.M
Bassoradion ja Radio Helsingin taajuuksiltakin tuttu, kahdesta naisesta koostuva D.R.E.A.M on kovassa vauhdissa. DJ-kaksikko keikkailee kesän aikana ahkerasti Suomen isoimilla festareilla, mm. Ruisrockissa ja Provinssissa. D.R.E.A.M tarjoilee 22.7. SUMMERVIBE yleisölle hekumalliset RnB ja ajankohtaisimmat räp -hitit!

STEDE JA TOMI K (IHANA CLASSICS)
IHANA klubi syntyi helmikuussa 1995. Kaava oli yksinkertainen: hyvää bilesoundia ja isosti yläaaltoa. Ihanan perustajat Stede ja Tomi K tuovat Housen & Discon sanaa SUMMERVIBEn pimenevään iltaan. 

SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA + VG+
Tiedätte varmaan, että jokaisessa lähiössä on oma urbaanilegenda. Nyt luodaan urbaanilegenda myös Hernesaareen kun Seksikäs-Suklaa & Dosdela ottavat lavan haltuun. Seksikkään-Suklaan ja VG+:n toukokuussa julkaisema kappale ”Bandida” nousi Spotifyssa Suomen kuunnelluimpien biisien joukkoon. Bandida pysyi viikkotolkulla Spotifyn Suomen Top 50 -listan kärkikahinoissa ja ylsi lopulta platinaan huikealla yli kuudella miljoonalla soittokerrallaan.

Mr.A presents Poolside disco & boogie classics
HUVILA-stagen loppuillan fiiliksistä vastaa the one and only Mr. A. Donna Summer, Chaka Khan, The Jackson 5, Diana Ross, Dimitri From Paris ja Joey Negro ovat muutamia esimerkkejä niistä artisteista, jotka nostattavat tunnelman kattoon Hernesaaren lempeässä kesäyössä. Mr.A on yksi Suomen arvostetuimpia deejiitä, hänellä on ainutlaatuinen taito lukea tanssilattiaa kuin avointa kirjaa ja loihtia esiin maagiset bileet!


Best Of  80´s by ITALOSAMI
HUVILA-stagen ilta päättyy ITALOSAMIN Best Of 80´s ersvailuun! Puolentoista tunnin aikana käydään läpi 80-luvun suurimmat hitit pilke silmäkulmassa. Ainakin seuraavat smahs-hitit tullaan kuulemaan ITALOSAMIN setisssä.
A-ha Take - On Me
Scorpions - Wind Of Change
Nena - 99 luftballoons
Frankie Goes To Hollowood - Relax
Toto - Africa


Suomalaisen hip hopin, indien ja kesäisen housen ympärille rakentuva SUMMERVIBE Festival tarjoaa urbaaneille aikuisille monipuolista musiikkia ja rentoa yhdessäoloa koko kesäpäivän. Loppuilta juhlitaan Ibizan Cafe Del Mar henkisen chillailun merkeissä aina klo 01.30 asti.

Monipuolisen musiikkitarjonnan lisäksi merellinen Hernesaaren Ranta tarjoaa vierailleen tasokkaan ravintolatarjonnan laadukkaista drinkeistä, shampanjabaariin. www.hernesaarenranta.fi


Positive mind, Positive vibes, Positive life!

LIPUT ALKAEN 22,50€ + palvelumaksu

Oletko valmis kesän rennoinmpiin bileisiin? Suomen isoin ulkoilmaterassi Hernesaaren Ranta ja SUMMERVIBE toivottavat sinut tervetulleeksi viettämään unohtumatonta kesäpäivää! Kerää kaverisi kasaan ja ottakaa suunnaksi SUMMERVIBE!

Osta liput tästä →