SUMMERVIBE 2018

Toista kertaa järjestettävän Summerviben artistikattaus on jälleen ajankohtainen ja fresh! Musiikkilinjaus rajautuu suomalaiseen indie poppiin ja sitä kautta Italian Riminiltä vaikutteita hakevan, italokuningas Aksulin maailman ensiesiintymiseen. Illan päättä Suomen elektronisen popin pelastajat, trooppista synapoppia tarjoileva Kauriinmetsästäjät. Bändinsä kanssa lavalle nouseva & radioaalloilta tuttu, musiikin monitaituri Elias Gould. Herkkää ja tunnelmallista elektropoppia esittävä Onni Boi. Mieleenkiintoisimpana artistina Summervibessa nähdään F, joka yhdistää nerokkaasti rappia, laulua ja elektronista musiikkia! Urbaaneille aikuisille on siis luvassa tasokas ja monipuolinen ohjelma koko illaksi!.


Monipuolisen musiikkitarjonnan lisäksi merellinen Allas Sea Pool konserttialue tarjoaa vierailleen täysin uniikin keikkaelämyksen aivan Kauppatorin kupeessa. Upeat maisemat, maailmanpyörä, Suomenlinnan lautta ja tasokkaat ravintolat huutavat ja nimeäsi. Niin ja jos meno yltyy liian kuumaksi voit aina pulahtaa myös uimaan. Kesä!

SUMMERVIBE Festival
28.7.2018
Allas Sea Pool, Helsinki
Liput 29€
K-18

Positive mind, Positive vibes, Positive life!

 


SUMMERVIBE Festivalin liput myy Lippupiste. Lipunmyynti on alkanut. Alueen kapasiteetti on rajallinen, tästä syystä suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoissa.


1pv LIPPU 29€ sis. palvelumaksu

SUMMERVIBE 2018 | 28.7.2018
Allas Sea Pool, Helsinki
Ikäraja K-18


LIPUT OVELTA 30€

Huom! Ennakkolipulla varmistat 100% sisäänpääsyn.
Allas Sea Pool, Helsinki
Ikäraja K-18


VIP-LOOSSIT alk. 700€
sis 8hlö sisäänpääsy

Voit halutessasi tilata seurueellesi VIP-pöydän ylätasanteelta,  josta suora näkyvyys lavalle.
Pöydän hintaan sisältyy juomaa.
Pöytiä tarjolla rajallinen määrä, kysy lisää!

info (at) summervibe.fi


sv18-06.jpg

LIPUT ALKAEN 29€ SIS. palvelumaksu

Oletko valmis kesän rennoimpiin bileisiin? Suomen kesäisin keikkavenue Allas Sea Pool ja SUMMERVIBE toivottavat sinut tervetulleeksi viettämään unohtumatonta kesäpäivää! Kerää kaverisi kasaan ja ottakaa suunnaksi SUMMERVIBE!

Osta liput tästä →